Wie zijn we?

De kernleden van de Schorpioen coördineren de dagelijkse werking van het jeugdhuis. Elk kernlid heeft zijn eigen 'functie': drankverantwoordelijke, promo, voorzitter, secretaris, ... . Ze komen wekelijks samen op om te bespreken wat er zoal moet gebeuren binnen het reilen en zeilen van de Schorpioen. 


Naast de vaste kernleden helpen soms de Freewilly'gers om shiften in te vullen tijdens openingsavonden, ze helpen ook bij het organiseren van evenementen en ze amuseren zich rot. Tijdens Freewilly'gersvergadering worden de vrijwilligers op de hoogte gehouden. Daar bekokstoven we de zotste fuiven. 

En last but not least is er de beheerraad. Dat zijn enkele ouwe knarren die net als ons ooit hun hart verloren in het jeugdhuis. Ze helpen de jongeren van de kern bij het vervullen van vzwverplichtingen, ze beheren de infrastructuur en ze zorgen voor continuïteit in de werking van het jeugdhuis.  

ZIN OM OOK KERN OF VRIJWILLIGER TE WORDEN?!

Spreek de barman of barvrouw aan tijdens een openingsavond, stuur een berichtje naar onze facebookpagina  of een mailtje naar jgmschorpioen@gmail.com

Tot binnenkort!


Kernleden

Lars Libbrecht
Xano Naert
Amélie Ranschaert
Ben jij ons volgend kernlid?